ARRANGEMENT FEED & GREET BIJ ZONNEVELD ALPACA'S!

Feed & Greet met Alpaca’s

Wil je alles te weten komen over Alpaca's? Dan is een “Feed & Greet” misschien iets voor jou. Een ruim uur gezellig samenzijn met de Alpaca’s van Zonneveld Alpaca's. De meeste Alpaca’s eten uit je hand en zijn heel nieuwsgierig en komen je uitgebreid bekijken en besnuffelen. Uiteraard vertellen we je over de dieren en krijg je een kopje koffie of thee. Bij slecht weer is de Feed & Greet deels overdekt mogelijk.

Zonneveld Alpaca's is gevestigd in Tiendeveen (Midden-Drenthe), vlakbij Hoogeveen in Drenthe. Een Feed & Greet is alleen op afspraak mogelijk en duurt ruim een uur inclusief koffie, thee of frisdrank.
Er is plaats voor minimaal twee en maximaal twaalf personen. Het kan zijn dat er andere mensen aan de groep worden toegevoegd. Een Feed & Greet kost 10 euro per persoon,

Van 23 november 2018 tot 15 februari 2019 is de Feed & Greet op woensdag, vrijdag en zaterdag om 15.00 uur. Je kunt alleen op afspraak bij ons terecht. Voor groepen (8 tot 12 personen) zijn andere tijden zijn in overleg eventueel mogelijk.
Kinderen tot 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. 

Wil je een afspraak maken om een Alpaca Feed & Greet bij te wonen? Vul dan een contactformulier in of stuur een mailtje naar info@zonneveldalpacas.nl

 

 
Facebook   Instagram   Youtube kanaal