RESERVEREN, CONTACT & ROUTE

Je kan per formulier of per email reserveren.

Zonneveld Alpaca's
Kanaal Westzijde 2A
7937 TL TIENDEVEEN
+31 (0)528 – 33 16 20
info@zonneveldalpacas.nl

KvK   63263467
BTW   NL855159832B.01
IBAN   NL03TRIO0390932876 


Kijk ook eens op www.campingzonneveld.nl of www.veerkantenvruistuk.nl

 


Cadeaubonnen

Ken jij iemand die dol is op Alpaca’s? Geef dan eens een Alpaca avontuur cadeau! Stuur een mailtje met je wensen of budget naar info@zonneveldalpacas.nl en wij denken met je mee en zorgen voor een cadeaubon die je per mail ontvangt.

Route

Uit de richting Zwolle.
Neem op de A37 afrit 1 Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld. Onderaan de afslag gaat u linksaf. Onder het viaduct door, en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Weg om de Oost). U gaat de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Stephensonstraat op. Aan het einde van de Stephensonstraat, op de T-splitsing gaat u linksaf richting Tiendeveen. U vervolgt de weg tot de rotonde, hier gaat u rechtdoor. Na 200m rijdt u Tiendeveen in. Vanaf hier kunt u de bruine toeristische borden "Zonneveld" volgen. Ga niet rechtsaf ook al zegt uw navigatie van wel. Vervolg uw weg en rijdt het dorp weer uit (Kerkweg). Na ongeveer 800m, gaat u rechtsaf de Haarweg op. Na ongeveer 1km, vóór het water, kunt u linksaf de Kanaal Westzijde op. Rij door tot het einde van de weg. LET OP! De ingang is ná perceel nummer 2 helemaal aan het einde van de doodlopende weg.
Als u ons niet kan vinden wanneer u arriveert, bel dan alstublieft even naar 06-86836966.

Uit de richting Emmen.
Neem op de A37 afrit 1 Hoogeveen-Oost/Noordscheschut/Hollandscheveld. Onderaan de afslag gaat u rechtdoor. Onder het viaduct door, en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf (Weg om de Oost). U gaat de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede rotonde gaat u rechtsaf de Stephensonstraat op. Aan het einde van de Stephensonstraat, op de T-splitsing gaat u linksaf richting Tiendeveen. U vervolgt de weg tot rotonde, hier gaat u rechtdoor. Na 200m rijdt u Tiendeveen in. Vanaf hier kunt u ook de bruine toeristische borden "Zonneveld" volgen. Ga niet rechtsaf al zegt uw navigatie van wel. Vervolg uw weg en rijdt het dorp weer uit (Kerkweg). Na ongeveer 800m, gaat u rechtsaf de Haarweg op. Na ongeveer 1km, vóór het water, kunt u linksaf de Kanaal Westzijde op. Rij door tot het einde van de weg. LET OP! De ingang is ná perceel nummer 2 helemaal aan het einde van de doodlopende weg.
Als u ons niet kan vinden wanneer u arriveert, bel dan alstublieft even naar 06-86836966.

 
Facebook   Instagram   Youtube kanaal